Om oss

MVF Byggkonsult AB är grundat av den erfarne civilingenjören Vedran Ladan, representerar spetskompetens inom byggkonstruktion. Vårt företag har som kärnvärde att skapa tekniska lösningar som inte bara möter, utan överträffar, arkitekturens utmaningar och konstnärliga uttryck.


Vår Expertis:
Vi tar stolt på oss uppdrag inom en bred spektrum av byggprojekt, inklusive komplexa industriella strukturer, flerbostadshus, moderna kontorskomplex, såväl som charmiga enfamiljshus och pittoreska stugor.


Oavsett om det gäller stora projekt eller mindre, prioriterar vi varje uppdrag och strävar efter att leverera högsta kvalitet och precision.

Mångsidig Kunskap: Vår kunskap spänner över olika områden inom byggsektorn och är alltid mångsidig, om än med olika djup beroende på specifika områden. Vi ser oss som problemlösare och har ett brett kontaktnät som vi kan dra nytta av för att möta och överträffa dina förväntningar.


Om du har några frågor eller funderingar är vi alltid redo att hjälpa dig!

Specialisering inom Stål:
Hos MVF Byggkonsult AB har vi en exceptionell specialisering inom stålkonstruktioner. Våra certifierade stålbyggnadskonstruktörer leder vägen när det kommer till att skapa hållbara, säkra och innovativa stålstrukturer. Vi omfamnar utmaningen och ser varje stålprojekt som en möjlighet att visa vår unika expertis.


Vårt Åtagande:
Vi är inte bara byggkonsulter; vi är skapare av hållbara lösningar, arkitektoniska mästerverk och tekniska innovationer. Varje projekt är en chans att definiera framtidens byggstandarder och göra arkitekturen mer hållbar och imponerande.


Kontakta MVF Byggkonsult AB för att omvandla dina byggidéer till verklighet – där varje struktur bär på vår stämpel av teknisk excellens och kreativt uttryck.

 
 
 
 
 

Kontakta oss!

Naturligtvis vill vi alltid kunna bistå med hjälp och vi har som mål att alltid återkoppla så att ni vet vart i processen vi är och hur det ligger till i planeringen.

MVF Byggkonsult AB